Boldog szülinapot keresztlányom

Boldog szülinapot keresztlányom

Keresztlányomnak szeretettel

Boldog születésnapot keresztlányom! Egyre csodálatosabbá válsz, mi pedig egyre büszkébbek vagyunk Rád!

Boldog születésnapot egy csodálatos keresztlány számára, az egyik legrégebbi rajongódtól.

A legjobbakat kívánom a legjobb keresztlánynak!

Boldog születésnapot kívánok keresztlányom. Életem egyik legnagyobb öröme volt nézni, ahogy felnőttél.

Boldog szülinapot keresztlányom

Boldog születésnapot édes kis keresztlányom! Drágább vagy nekem, mint elmondhatom!

Boldog születésnapot, keresztlányom. Anya és apa biztos jól csináltak valamit, mert nagyszerű lány lettél!

Boldog születésnapot, keresztlányom!Nagyon büszke vagyok rád!

Te vagy a legédesebb gyermek ezen a világon. Néha azt kívánom, bárcsak ne nőttél volna fel. Csak azt kérem Istentől, hogy adjon sok egészséget, boldogságot. Kívánom, hogy legyen csodálatos születésnapod keresztlányom.

Minden jót kívánunk, ne feledd, hogy mindig számíthatsz ránk – boldog születésnapot keresztlányom.

Boldog szülinapot keresztlányom

Emlékszem arra az első napra, amikor megláttalak, a karomban tartottalak és úgy döntöttem, hogy egész életemben vigyázok rád. Ezen a napon felnőtt lettél. Kívánom, hogy minden teljesüljön, amire vágysz. Boldog születésnapot keresztlányom.

Kedves keresztlánoym, ezen a csodálatos napon három ajándékot hoztam neked. Az első egy nagy ölelés. A második egy jókívánság. A harmadik egy olyan ajándék, amelyet a világ összes szeretetével és örömével hoztam számodra, hogy csodálatos születésnapod legyen! Gratulálok keresztlányom.

Kedves keresztlányom, a legjobbakat kívánom neked születésnapod alkalmából!Tudd, hogy mindig büszke leszek rád.

Boldog szülinapot keresztlányom

Számunkra mindig olyan leszel, mint a saját gyermekünk. Mindig támogatni fogunk mindenben, amire csak szükséged van. Boldog szülinapot kívánunk!

Szeretném, ha tudnád, mennyire fontos vagy számunkra. Ne feledd, hogy soha nem leszel egyedül, és mindig számíthatsz ránk. Boldog születésnapot keresztlányom.

Keresztlányként a legjobb ajándék voltál, amelyet szüleid adhattak nekem. Nincs nagyobb boldogság annál, mint amikor keresztapának hívsz. Boldog születésnapot, édes keresztlányom.

Ma egy nagyon különleges leány születésnapja van, akit nagyon szeretek azóta, hogy megismerkedtem vele. Boldog születésnapot, keresztlányom! Nagyon szerencsés vagyok, hogy keresztapád vagyok.

Boldog szülinapot keresztlányom

Gondolkodtam, mit mondjak szülinapodra, és rájöttem, hogy nincs elég jó kifejezés ahhoz, hogy elmondjam, mennyire csodálatos vagy. Tehát csak azt mondom: boldog születésnapot, keresztlányom, szeretlek, és minden jót kívánok neked.

Nagyon szerencsésnek érzem magam minden alkalommal, amikor meghallom, hogy „keresztanyának” hívsz. Ez a szó nagy felelősséget jelent számomra, ugyanakkor nagy boldogságot is, mert a gyermekemként tekintek rád. Boldog születésnapot, keresztlányom! 

Legkedvesebb keresztlányom, tudd, hogy teljes szívemből szeretlek és bármit megtennék hogy boldognak lássalak.Boldog születésnapot drágám! 

Édesanyád és édesapád a legszebb ajándéka volt, hogy keresztapádnak kértek, mert  azt a boldogságot adták nekem, hogy szerethetlek és törődjek veled, mint apa a lányával. Boldog születésnapot keresztlányom.

Ma azt kérem a jóistentől, hogy minden kívánságod teljesüljön, a szeretet és a boldogság soha ne hiányozzon az életedből. Boldog születésnapot, keresztlányom! Nagyon szeretlek.

Legyen tele ez a nap mosolygással, öleléssel és jókívánságokkal mindazoktól, akik szeretnek. A legjobbat érdemled keresztlányom. Boldog születésnapot kívánunk!

Boldog szülinapot keresztlányom

keresztlányomnak szeretettel

keresztlányom

keresztlányomnak szeretettel

drága keresztlányom

keresztlányomnak szülinapjára vers

keresztlányom vers

szeretlek keresztlányom

boldog szülinapot keresztlányom

keresztlányomnak

keresztlányomnak szeretettel

keresztlányomnak szülinapjára vers

keresztlányomnak versek
keresztlányomnak vers

keresztlányomnak szülinapjára

keresztgyerek vers